0

Share - dela produkten

ScrapCooking hård chokladäggform 12 fotspår av påskägg professionell kvalitet bakverk 6753

ScrapCooking hård chokladäggform 12 fotspår av påskägg professionell kvalitet bakverk 6753


Realisera ChocoLAT ägg - en professionell kvalitetsform för att skapa vackra ägg av hemlagad choklad. Perfekt för att skapa svart, vit, karamell eller mjölkchoklad påskägg, med ett ljust resultat som i choklad! 12 Frysta formar - innehåller 12 halvsfäriska silhuetter för att montera 6 ägg. Frys och kylskåp (tål inte diskmaskin eller ugn) Plattans storlek: 27,5 x 13,5 x 2,3 cm Storlek på varje fotavtryck 5,7 x 3,7 x 1,7 cm. Lätt att rengöra och återanvända. Lätt att rengöra - styv transparent polystyrenform (PS) som möjliggör snabb och enkel avgjutning av dina ägg. När du har tagit bort kan dina äggskal målas. En rolig och gourmetaktivitet för hela familjen, vuxna och barn. Recept ingår: Ett recept anges på baksidan av förpackningen. Smält 200 g choklad i en kastrull för att nå en temperatur på 50 °C. Ta bort din choklad från elden, blanda upp till 27 °C med en spatel och värm sedan din choklad till 31 °C innan du droppar den över de 12 trycken på din form. Knacka lätt på formen för att sprida choklad ordentligt och tömma sedan överskottet. Lämna din choklad upp och ner i 10 minuter i kylskåpet, vänd den och låt den ytterligare 4 timmar. Då behöver du bara vända och knacka din form för att forma dina äggskal. Fransk varumärke - ScrapCooking är ett franskt varumärke som sedan 2005 har designat roliga produkter och inom räckhåll för alla för att göra och försköna sina hemlagade bakverk och sötsaker. Alla våra produkter är designade i Frankrike, i våra verkstäder i Fondettes (37).


Streckkod 3700392467531
brand ScrapCooking
sku B08TC8HPTL
Kategori Kastruller och stekpannor