MIYABI 7000 D Santoku Japansk kockkniv 18 cm, Fin egg
Santoku-kniven i serien Miyabi 7D älskas av både professionella kockar och ambitiösa hobbygastronomer för sin estetik och kvalitet. Den speciella, extra skarpa, Honbazuke-bryningen gör kniven perfekt för att precist och effektivt skära fisk, kött och nästan alla sorters grönsaker. Den exklusiva damastdesignen gör kniven till något alldeles extra att titta på. Varför inte använda den till att laga till japanska specialiteter på det sätt de förtjänar? Bryning för hand ser till att bladet vässas precist och klarar både intensiv och frekvent användning. Bladets uppbyggnad på den här förstklassiga kniven består av totalt 65 lager härdat och rostfritt stål som håller skärpan ovanligt länge. I kärnan finns en kobolthaltig stålkärna som omges av de andra 64 lagren rostfritt stål. CRYODUR®-bladet har ishärdats i en komplex process. Det gör att kniven klarar extremt stora påfrestningar. Micarta-handtaget i traditionell D-form är både bekvämt att hålla i och lätt att hålla rent. Eftersom den är så väl balanserad tröttar du inte ut handen när du använder den. Santoku-kniven är ett givet inslag när du vill ha proffsig utrustning i köket, och är otroligt bekväm att använda.
4009839216756
Miyabi
34544-181-0
Köksredskap och tillbehör