MIYABI 6000 MCT Santoku Japansk kockkniv 18 cm, Brun, Fin egg
SANTOKU från Miyabi har en hårdhet på cirka 63 Rockwell och passar till att skära kött, fisk och grönsaker. Tack vare sin ergonomiska form ligger det mörka trähandtaget bekvämt i handen och möjliggör ett friktionsfritt arbete. Bladet imponerar med sitt mönster, sin skärpebeständighet och robusta hållbarhet. Tillverkaren har framställt en äkta japansk knivbladprofil, som sedan fått ett vackert hamrat utseende. Knivens kärna är gjord av mikro-karbid, med ytterligare två stålskikt som omger den. Skärpan på den 18 cm långa SANTOKU från Miyabi har optimerats genom en dubbelsidig Honbazuke-slipning. Det mörka handtaget är tillverkat av robust Cocobolo Pakka-trä. Att handtaget är krökt som en svanhals gör arbetet enklare. Dessutom finns det en individuell viktkompensation i handtaget, så det krävs mindre ansträngning när du skär. Med SANTOKU från serien MIYABI 6MCT får du ett fantastiskt snabbt, rent och exakt snitt. Denna produkt levererar hög kvalitet och japansk design och går att använda till snart sagt allt.