Elektrisk pizzaugn - 6 x 33 cm - 1 kammare - 6600 W - 400 V - Chamottesten - Royal Catering
![Elektrisk pizzaugn - 6 x 33 cm - 1 kammare - 6600 W - 400 V - Chamottesten - Royal Catering](/image/40/62/85/92/87/71/7/4062859287717.webp)
I Royal Caterings pizzaugn kan du perfekt förbereda olika pizzor, tarte flambée, lahmacun eller focaccia. Detta säkerställs av den stora kammaren med värmebeständig chamottesten och den separat justerbara över- och undervärmen upp till 450 °C. Tack vare den starka isoleringen värms pizzaugnen upp på 60 minuter och håller sin temperatur optimalt, även när luckan öppnas ofta. En bakningsprocess vid maximal värme för en pizza med medeltjock skorpa tar bara 2 minuter, vilket är perfekt för att snabbt servera hungriga kunder. Den energibesparande stenugnen kompletterar italienska pizzerior samt kaféer, snackbarer, snackbarer och restauranger som erbjuder krispiga bakverk. Insidan av den elektriska pizzaugnen ger plats för sex pizzor med en diameter på 33 cm. Oavsett om det är Chicago-stil med en tjock botten och toppings, färgglad pizza al taglio eller turkisk lahmacun, kan du tillaga olika specialiteter till perfektion i den 15 cm höga kammaren. Du aktiverar värmefunktionen och kammarljuset med två vippbrytare. På så sätt har du kontroll över tillagningsstatusen för maten. Du kan ställa in temperaturerna för över- och undervärme oberoende av varandra med hjälp av stora rattar, för perfekt smält ost på en krispig botten. Med 6600 W värmer den professionella enheten tillförlitligt upp till 450 °C. Chamottestengolvet säkerställer optimal värmefördelning. Tack vare den extra stora utfällbara dörren och det breda handtaget kan du säkert ta ut pizzan ur ugnen även vid höga temperaturer. Stenugnen är tillverkad av robust rostfritt stål och galvaniserat stål och är därför mycket hållbar. Enheten tål lätt daglig användning i hektisk restaurangverksamhet. Tack vare de släta och slitstarka ytorna kan du rengöra el-pizzaugnen på bara några minuter. De halkfria fötterna säkerställer att enheten står stabilt och förhindrar att arbetsytan repas.