Wakoli Edib Damaskkniv liten Santoku-kniv I vass 12 cm blad av 67 lager damaskstål med VG10-kärna och handtag av paketträ I professionell kökskniv, kockkniv, köttkniv, grönsakskniv
![Wakoli Edib Damaskkniv liten Santoku-kniv I vass 12 cm blad av 67 lager damaskstål med VG10-kärna och handtag av paketträ I professionell kökskniv, kockkniv, köttkniv, grönsakskniv](/image/42/50/56/77/02/33/6/4250567702336.webp)
MÄSSEGENSKAPER – Den professionella Santokukniven är liten med paketträhandtag har en knivlängd på 23 cm och en ren knivbladlängd på 12 cm. Tack vare bladets geometri kan kniven användas för alla fina snitt, puts- och skalarbeten samt trycksnitt och vägningsskärning. Denna professionella kökskniv erbjuder exceptionell skärpa och säkerställer exakt skärning under lång tid. Ergonomisk design – denna santokukniv är perfekt balanserad och en riktig universalkniv för alla små och fina snitt. Det ergonomiska handtaget av paketkaträ och balansen säkerställer ett trötthetsfritt arbete i köket. Knivens attraktiva design gör dem inte bara funktionella utan också till ett blickfång i köket. RASERSARP – tack vare VG10-skärkärnan uppnås en bladhårdhet på 60 ± 2 HRC. Den speciella värmebehandlingen av bladen på över 800 °C och kylbehandlingen med flytande kväve vid -150 °C hämtas det optimala från högkvalitativt bladstål. Bladen på dessa knivar är handslipade och polerade för att uppnå optimal skärprestanda. Detta säkerställer att din professionella kökskniv är vass och förblir länge. Perfekt som present – den professionella kökskniven för kvinnor är den perfekta presentidén. Damaskkniven kan ges bort direkt i den eleganta presentförpackningen och ger stor glädje till alla ambitiösa kockar. En speciell gåva för män, kvinnor och alla knivälskare. Erfarenhet och expertis: Vi på Wakoli har erfarenhet av tillverkning av knivar och har ett team av experter som är bekanta med att producera högkvalitativa damaskblad. Genom vår erfarenhet har vi utvecklat kunskap och färdigheter för att tillverka köksknivar som uppfyller kraven hos professionella kockar och hobbykockar. Vi tar feedback från våra kunder på allvar och använder den för att ständigt förbättra vårt sortiment.