Mahlzeit Måltid sous vide Garer vattenbad upp till 12 liter inkl. matchande lock GN behållare 1/2, sousvidegarer, sous vide-behållare med lock, sousvidebassäng, gastrobehållare, sousvidegarer set

Butik | Leverans | Lager | Pris | Frakt | Total pris |
---|---|---|---|---|---|
Amazon.se | 495.7 | 199.95 | 695.65 kr |
VAD ÄR SOUS-VIDE? Sous-vide betyder vakuummatlagning, detta är en speciell tillagningsmetod, där produkten först vakuumeras i en speciell plastpåse för att sedan koka den i ett vattenbad vid låg temperatur. Temperatur Matlagningstemperaturerna är under 100 °C, vilket är anledningen till att denna metod är särskilt skonsam: På grund av den låga värmen förändras maten långsammare till molekylär nivå, vilket gör matlagningsresultatet ännu mer delikat och saftigt. Användning Placera din ram i lådan. Sätt sedan in din Sous Vide stav i GN behållaren. (Obs: endast 1 x låda + 1 x lock ingår i leveransen!) Livsmedelsmedel En stor fördel med sous-vide-metoden är att näringsämnen, vitaminer, texturer och aromer av de enskilda ingredienserna bevaras. Smaken av kryddor och örter som du krydda en maträtt med intensifieras av sous-vide-matlagning. Tips I princip gäller som vid normal matlagning: Ju hårdare eller mer kompakt produkten – som rotgrönsaker eller baljfrukter – desto längre tillagningstid. Fisk och kött behöver därför kortare tider än till exempel rotgrönsaker och fasta frukter.