Sanelli Ambrogio , Naniwa Chosera, professionell knivslipsten, korn #2000, för efterbehandling av obehandlade fiskknivar, skaldjur, grönsaker, Splash&Go, inklusive stativ, tillverkad i Japan

Butik | Leverans | Lager | Pris | Frakt | Total pris |
---|---|---|---|---|---|
Amazon.se | 2236.54 | 0 | 2236.54 kr |
NANIWA ORIGINAL CHOSERA: Den mest högpresterande serien av slipstenar för slipningsproffs. Paketet innehåller en knivslipsten, dressing stone och stenhållare Korn för efterbehandling: Kornet #2000 är ganska fint och perfekt för trimning av skäreggen. Denna sten är särskilt lämplig för slipning av knivar för rå fisk, skaldjur, grönsaker eller skalningstillbehör SPLASH & GO: Denna slipsten kännetecknas av Splash & Go-formeln. Det räcker med att snabbt blöta ytan före användning Hur man använder: För blad med symmetrisk dubbeltråd, slipa båda sidor, lika många gånger och bilda en vinkel på 10-20° mellan kniven och stenen. För blad med enkeltråd, skärpa den konvexa sidan 20 gånger och den platta 3 gånger så mycket EFTER VÅRNING: Skölj stenen för att ta bort eventuella ytrester och slipa sedan ytan för att göra den platt. Diska inte i diskmaskinen och förvara i temperaturer på ca 20 °C NANIWA ABRASIVE: Den senaste tekniken smälter in i den århundraden gamla japanska traditionen för stenslipning och återspeglas i hela företaget, från forskning och utveckling till produktion, för att uppnå högpresterande slipstenar