HHTEC Winzer refraktometer potentiell alkoholhalt, alkohol: 0–25 % socker: 0–40 % med ATC för vinbryggning ölbryggning druvmust brix för att mäta sockerinnehållet för att producera bättre vin.
![HHTEC Winzer refraktometer potentiell alkoholhalt, alkohol: 0–25 % socker: 0–40 % med ATC för vinbryggning ölbryggning druvmust brix för att mäta sockerinnehållet för att producera bättre vin.](/image/61/15/36/99/58/09/611536995809.webp)
Med denna refraktometer kan du enkelt kontrollera kvaliteten på druvorna och så att du kan brygga ditt vin bättre! Refraktometern är huvudsakligen utvecklad för att testa sockerinnehållet i den ursprungliga druvsaften och sedan bestämmas den potentiella alkoholhalten i druvvinet från den fermenterade druvsaften Kan inte användas för att mäta alkoholhalten i vin. Mätområde: Brix (mas Sacch): 0–40%, potentiell alkohol(inte alkoholhalten i det färdiga vinet): 0–25, Upplösning: Brix (mas Sacch): 0,2%, alkohol: 0,2% Lätt att använda. Placera 2, 3 droppar av provet på huvudprisman, stäng plattan och titta genom visningsfönstret för att läsa brix-värdet; KALIbrering: Noll kalibrering med vatten vid 20°C, automatisk temperaturkompensation mellan 10 °C och 30 °C (ATC) Precisionsmätning: Skarp skiljelinje (blåvit), bra läsbarhet (dagsljus igenkännbar), justerbart okular för justering av skärpa Kalibrering: Nollkalibrering med destillerat vatten vid 20 °C, automatisk temperaturkompensation mellan 10 °C och 30 °C (ATC).