0

Share - dela produkten

Wilfa Kockkniv EGO VG-10-20 cm långt blad, 67 lager damaskusstål, japansk VG-10 stålkärna, bladhårdhet: HRC: 60 ± 2

Wilfa Kockkniv EGO VG-10-20 cm långt blad, 67 lager damaskusstål, japansk VG-10 stålkärna, bladhårdhet: HRC: 60 ± 2

Butik Leverans Lager Pris Frakt Total pris
Amazon.se 1586.15 0 1586.15 kr

Wilfa EGO Kockkniv EVG20CK ger långvarig skärpa tack vare ett blad av 67 högkvalitativa lager av damaskusstål och med en kärna tillverkad av japanskt VG-10-stål, förstärkt med en idealisk vinkel på 15 ° Med Wilfa Kockkniv har du alltid den perfekta hjälparen vid din sida i köket. Du kan använda den för nästan vilken som helst uppgift, oavsett om du vill skära grönsaker och frukter eller till och med fisk och benfritt kött Det särskilt vassa bladet på kockkniven har en längd på 20 cm. Handtaget är tillverkat av behandlat pakkaträ som både ger ett vackert uttryck och som passar bra i handen oavsett om du är höger- eller vänsterhänt. Kärnan i kniven är tillverkad i högkvalitativt japanskt VG-10-stål, vilket garanterar en hög hårdhet, HRC: 60 ± 2, exceptionell kanthållning och god korrosionsbeständighet. Detta gör den extremt skarp och ger den en lång livstid. "Wilfa 1948 knivserie består av ett blad som är tillverkat av tyskt kvalitetsstål och med ett handtag som är mycket stabilt och slitstarkt. Det blanka bladet ger kniven ett högkvalitativt utseende. Kniven är slipad till 15 grader vilket både skapar en mycket skarp men också hållbar kniv. HRC-hårdheten är 54-56 vilket resulterar i ett blad som kommer att hålla sig skarpt under lång tid. Handtaget har en ergonomisk design så att det passar bekvämt i din hand och hjälper dig att skära mat med precision. Grönsakskniv: 9 cm Knivblad: tyskt stål 1.4116 Handtag: Omega-handtag Bladhårdhet - HRC: 54-56 Skärvinkel: 15 ° C


Streckkod 7044877002326
brand Wilfa
sku B087DHZM41
Kategori Köksredskap och tillbehör