MITSUMOTO SAKARI 17 cm Japanska Köksknivar, Köksknivar i Kolstål, Professionell Handsmidd Santoku Kniv
![MITSUMOTO SAKARI 17 cm Japanska Köksknivar, Köksknivar i Kolstål, Professionell Handsmidd Santoku Kniv](https://r.kelkoo.com/resize.php?country=se&merchantId=100565793&categoryId=140001&trackingId=96964074&width=300&height=300&image=https%3A%2F%2Fm.media-amazon.com%2Fimages%2FI%2F31GoSQhXCeL._SL500_.jpg&sign=br7fMQblVi_JKnvOV3SRx9Tr8HJyR9wSjTPZvElfUQs-)
Traditionell Handsmide: De japanska Santoku-köksknivarna är tillverkade av 3 lager japanskt stål med hög kolhalt. Hårdheten är upp till 60 HRC, vilket säkerställer att Santoku kökskniven har ångvarig skärprestanda Skarpt Knivblad: Den japanska kniven har ett 2.2 mm blad för skärstabilitet och långvarig skärpa. Dessa mångsidiga professionella köksknivar är idealiska för köttskärning och sushi Pakkawood Handtag: Knivhandtaget med är tillverkat av pakka trä. Fingerstödspunkterna är utformade mellan knivhandtagen för att göra skärningen säkrare och mer exakt Professionell av köksknivar: De professionella köksknivarna har ett superskarpt blad, vågigt texturerat blad och ett bekvämt handtag för att tillgodose alla kockarnas behov när det gäller knivar Produkt: Varje MITSUMOTO SAKARI kockkniv är tillverkad av moderna material och traditionella smidestekniker