MITSUMOTO SAKARI 17 cm Handsmidd Nakiri Kökskniv, Professionell Japansk Kökskniv, Grönsaksknivar i Stål med Hög Kolhalt
![MITSUMOTO SAKARI 17 cm Handsmidd Nakiri Kökskniv, Professionell Japansk Kökskniv, Grönsaksknivar i Stål med Hög Kolhalt](https://r.kelkoo.com/resize.php?country=se&merchantId=100565793&categoryId=140001&trackingId=96964074&width=300&height=300&image=https%3A%2F%2Fm.media-amazon.com%2Fimages%2FI%2F316srTNmscL._SL500_.jpg&sign=asl6hldF2pB8WGsuWwf4OQqyGj9T_F1lrstJMJv6QSU-)
Traditionell Handsmide: De japanska Nakiri Kökskniv är tillverkade av 3 lager japanskt stål med hög kolhalt. Hårdheten är upp till 60 HRC, vilket säkerställer att kniv kökskniven har ångvarig skärprestanda Skarpt Knivblad: Den japanska kniven har ett 2.0 mm blad för skärstabilitet och långvarig skärpa. Dessa mångsidiga professionella köksknivar är idealiska för köttskärning Pakkawood Handtag: Knivhandtaget med är tillverkat av pakka trä. Fingerstödspunkterna är utformade mellan knivhandtagen för att göra skärningen säkrare och mer exakt Professionell av köksknivar: De professionella Nakiri Kökskniv har ett superskarpt blad, vågigt texturerat blad och ett bekvämt handtag för att tillgodose alla kockarnas behov när det gäller knivar Produkt: Varje MITSUMOTO SAKARI kockkniv är tillverkad av moderna material och traditionella smidestekniker