MITSUMOTO SAKARI 22 cm Gyuto Köksknivar, Japansk Högkolhaltig Stålkniv, Professionella Handsmidda Köksknivar
![MITSUMOTO SAKARI 22 cm Gyuto Köksknivar, Japansk Högkolhaltig Stålkniv, Professionella Handsmidda Köksknivar](https://r.kelkoo.com/resize.php?country=se&merchantId=100565793&categoryId=140001&trackingId=96964074&width=300&height=300&image=https%3A%2F%2Fm.media-amazon.com%2Fimages%2FI%2F41auZcw7PIL._SL500_.jpg&sign=U8yyBVkenv3p_2EpboxvWPt_srs6QLk5M7OFUfnkMpo-)
Traditionell Japansk Handsmide: Professionella köksknivar ärver den traditionella japanska metoden för handsmide. Insistera på att göra den professionella japanska kniven genom 45 dagar med handsmide Japansk Kniv av Hög Kvalitet: Gyuto köksknivarna är tillverkade av 3 lager högkolstål. Kockkniven har en hårdhet på 58 HRC och ett ultratunt blad som är 2.5 mm tjockt Handtag i Massivt Rosenträ: Gyuto kniven med hög kolhalt är tillverkad av Sydostasiens vackra sommarrosenträ. Kockkniven har ett balanserat åttkantigt trähandtag som är ergonomiskt utformat Professionell Kockkniv: Professionell japansk kockkniv levereras med en låda i sandelträ för förvaring av din kockkniv, lämplig för hemmakockar och professionella kockar Varumärkesgaranti: Varje MITSUMOTO SAKARI kockkniv tillverkas med moderna material och tekniker, samtidigt som traditionella smidestekniker bibehålls