json2xml Torkugn med konstant temperatur, Digital bänkskiva Konstant temperatur Gravity Konvektionstorkugn, 600W varmluftskonvektionsugn för härdning och torkning,RT+5-300°C,Stainlesssteel
![json2xml Torkugn med konstant temperatur, Digital bänkskiva Konstant temperatur Gravity Konvektionstorkugn, 600W varmluftskonvektionsugn för härdning och torkning,RT+5-300°C,Stainlesssteel](https://r.kelkoo.com/resize.php?country=se&merchantId=100565793&categoryId=100565213&trackingId=96964074&width=300&height=300&image=https%3A%2F%2Fm.media-amazon.com%2Fimages%2FI%2F51FjfYWgD5L._SL500_.jpg&sign=yFCpeoSRQZjSMJp8NtpxQx00KPtTrr2tAlX4kBDi.yc-)
【DIGITAL TVUNGSLUFTTORKTUGN】 - Den experimentella termostaten använder ett intelligent temperaturkontrollinstrument för mikrodator med funktioner som timing, larm och temperaturkalibrering. Den kan producera högkvalitativa produkter på kortare tid samtidigt som produktiviteten ökar. 【ANPASSARBAR UPPVÄRMNINGSHASTIGHET】 - Laboratorieugnar har en oberoende fläktströmbrytare, som låter dig slå på eller stänga av fläkten fritt enligt dina behov; och de justerbara ventilationshålen på toppen av skåpet kan göra temperaturen i skåpet mer enhetlig. 【VÄLDESIGNAD DETALJER】 - Vår ugn är designad med en tätningslist och tvåglasfönster för korrekt tätning och värmebevarande. och utrustad med dörrhandtag av spärrtyp och SCR-strömavbrottsskydd garanterar säker och långvarig användning. 【TVÅ INNERLÅDAMATERIAL ÄR VALFRITT】 - Välj fritt olika innerboxmaterial beroende på de torra material du behöver och den faktiska situationen. Material med hög vattenhalt och lätt korrosion kan välja foder av rostfritt stål (som växter/medicinmaterial/färglim, etc.); material med låg vattenhalt och icke-korrosiva material kan välja galvaniserat foder (som metall/elektroniska komponenter/motor/nav, etc.). 【BRED ANVÄNDNING】 - Gravity Convection Drying Ugn är idealisk för en mängd olika industrier som kräver bakning eller torkning, härdning, värmebehandling högtemperaturtestning av föremål, inklusive elektronik, jordbruk, maskiner och livsmedel.