Naturalpowev 56-håls elektrisk Takoyaki Maker, Takoyaki Pan Gjutjärn Octopus Köttbollsform med oberoende temperaturkontroll, Non-Stick Takoyaki Grill Maker för hemköket
![Naturalpowev 56-håls elektrisk Takoyaki Maker, Takoyaki Pan Gjutjärn Octopus Köttbollsform med oberoende temperaturkontroll, Non-Stick Takoyaki Grill Maker för hemköket](https://r.kelkoo.com/resize.php?country=se&merchantId=100565793&categoryId=134501&trackingId=96964074&width=300&height=300&image=https%3A%2F%2Fm.media-amazon.com%2Fimages%2FI%2F514LFR7v-8L._SL500_.jpg&sign=hb3iHa5r4UZVRNlHCRWEXCpl8X8GKxeECC4OGKCOmZI-)
【Elektrisk Takoyaki Maker】Vår kommersiella Takoyaki Maker använder 4,2kW hög effekt, har snabb och jämn uppvärmning under bakningsprocessen. Denna elektriska takoyaki-maskin kan göra 56 japanska Takoyakis samtidigt så att du och din familj kan njuta av samtidigt utan dröjsmål. 【Oberoende Dual Temp Control】Takoyaki Maker med 2 tempkontrollvred på basen, du kan enkelt värma de dubbla bakplåtarna oberoende av varandra. Temperaturen sträcker sig från 140℉/60℃ till 392℉/200℃, vilket ger dig läckra snacks som är tilltalande för ögat på några minuter. 【Stabil Takoyaki Pan】Vår uppvärmningstakoyaki-maskin består av en kropp av rostfritt stål och en bakplåt av aluminium. Från bekvämligheten av den gjutna aluminiumplattan, vars höga värmeledningsförmåga kan sprida värme snabbt och jämnt, kommer de jämnt färgade kött- eller fiskbullarna att vara färdiga inom några minuter. Den nonstick teflonbeläggningen är rostsäker. 【Tänkt design】Takoyaki-maskinen är sträckt och formad i ett stycke, med en anti-läckage och högkantad kant för att förhindra olja och föroreningar från att komma in i värmeröret, vilket håller maskinen ren och lätt att rengöra. Luftventilerna på båda sidor underlättar snabb värmeavledning. 【Perfekt för olika användningsområden】Vår kommersiella takoyaki-tillverkare kan baka som liknar bläckfiskbollar, bläckfiskbollar, köttbullar, fiskbullar, etc., 56 bitar varje gång. Du kan dekorera dem med tång, ost, såser etc. Det passar perfekt i ett öppet kök på olika platser, som bagerier, kaféer, snabbmatskedjor och restauranger.