CONCEPT Hausgeräte VA0060 folie-VAKUUMVITENHET PROFI
Vakuumsvetsmaskinen PROFI Concept VA0060 med integrerad film förlänger hållbarheten för din mat. Den erbjuder 7 driftlägen inklusive möjlighet att dammsuga mat i burkar och är lämplig för dammsugning av torr och våt mat. Vakuumfoliesvetsaren förlänger hållbarheten för din mat. Det förhindrar luftutsläpp, vilket förhindrar förlust av viktiga livsmedelsinnehåll samtidigt som den bevarar sin färska smak och arom. Denna typ av matförvaring sparar också utrymme i din kyl och frys. Du kan också använda vakuumeringen för att förbereda sous vide eller påskynda marineringen av kött. Paketet innehåller en integrerad vakuumfilm och en slang för dammsugning av mat i behållare. Vakuumsvetsmaskinen VA0060 är utrustad med en högkvalitativ DC-motor som bidrar till utmärkt prestanda. Den har ett vakuum på 0,85 bar och en dubbel svetssöm för perfekt tätning. Den erbjuder 7 driftlägen. Det gör det möjligt att dammsuga torra och våta livsmedel samt att dammsuga mat i burkar. Varje funktion har en egen knapp, så användningen är mycket enkel och intuitiv Vac and seal Denna funktion startar den automatiska ventilationen och efterföljande svetsningen av påsen Pulsvätska med den här knappen har du en exakt kontroll över extraktionen. Genom att trycka startas extraktionen, avbryts extraktionen. Detta gör att du kan reglera vakuumet i påsen exakt. Detta förhindrar till exempel krossning av ömtålig mat. Sealing Time a Press Funktionen ställer in den mest lämpliga extraktionstiden beroende på livslivens struktur: Torr — för torr mat, våt — för medelfuktig mat, förlängd — för våta livsmedel med mer vätska. Tryckfunktionen ställer in rätt sugtryck: Normal knapp – för standardtryck, mjuk knapp – mildare sugtryck för ömtålig mat. Manuell tätning används för att försegla folien. Medan denna funktion suger svetsmaskinen inte upp luft, utan svetsar bara påsen. När du suger in i Vac and Seal-programmet stoppar dammsugaren sugning och börjar svetsa. Marinerad vakuummarinering är det bästa och hälsosammaste sättet att göra kött hållbart innan grillning. Genom vakuumering öppnas köttets porer och absorberar marinaden bättre, så att köttet kan beredas snabbare. När du marinerar köttet i vakuumbehållare ställer marinate-funktionen det perfekta sugtrycket.