AlcoFermBrew OSTKULTUR 50L Mjölk Frystorkad kultur Ostjäsning Blandad kultur Rennet Ostbakterier Bakterier i mjölksyror
![AlcoFermBrew OSTKULTUR 50L Mjölk Frystorkad kultur Ostjäsning Blandad kultur Rennet Ostbakterier Bakterier i mjölksyror](https://r.kelkoo.com/resize.php?country=se&merchantId=100565793&categoryId=140001&trackingId=96964074&width=300&height=300&image=https%3A%2F%2Fm.media-amazon.com%2Fimages%2FI%2F41etr80kw5L._SL500_.jpg&sign=MjvXczmvComqxUGC3x7UURhYXBZu5Y6zUZd3idQU.TI-)
Professionell Osttillverkning Hemma: En blandning av mesofila och termofila bakterier möjliggör framställning av ostar som cheddar, gouda, mozzarella, camembert och många fler. Mångsidig Användning: Startkulturerna är lämpliga för både halvhårda och hårda ostar, vilket ger dig frihet att experimentera med olika smaker och texturer. Hög Kapacitet: Ett paket räcker för fermentering av upp till 50 liter mjölk, vilket gör det möjligt att producera större mängder ost samtidigt. Lång Hållbarhet: Lyofilisering säkerställer lång hållbarhet och enkel förvaring i kylskåp. Naturlig Smak och Hälsa: Hemlagad ost är fri från konserveringsmedel och kemiska tillsatser, rik på protein, kalcium och probiotika.