AlcoFermBrew Kalciumklorid för osttillverkning 100 g för 500 l mjölk – kalciumklorid
![AlcoFermBrew Kalciumklorid för osttillverkning 100 g för 500 l mjölk – kalciumklorid](https://r.kelkoo.com/resize.php?country=se&merchantId=100565793&categoryId=140001&trackingId=96964074&width=300&height=300&image=https%3A%2F%2Fm.media-amazon.com%2Fimages%2FI%2F41JDP-8tZPL._SL500_.jpg&sign=OyNuv5aSe5PIiEs4AgeKQCoEfI3pkf.7vTitYwgQyZE-)
Kalciumklorid (100 g) bör tillsättas mjölken för att öka ostmängden — det förbättrar konsistensen och koaguleringen av mjölken och säkerställer också kalciumberikning. Dess användning minskar förlusten av kasein och fett. Innan vaccination med bakteriekulturer och tillsats av lab. Rör noggrant. 20–30 g för 100 liter mjölk 100 g